sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Tulinen linssihöystö

Olin vapun kipeänä, joten tulinen ruoka teki hyvää rööreille. Tätä kelpasi maistella ulkona lämpimässä säässä rappusella istuskellen ja espanjankielistä Gipsy Kingsiä kuunnellen!


TULINEN LINSSIHÖYSTÖ
Lisukkeeksi esim. ohraa.

2 (dyykattua ja kurttuista) paprikaa
2 porkkanaa
1 sipuli
2 dl punaisia linssejä
mustia oliiveja
1 prk tomaattimurskaa

currya
tulista paprikajauhetta/chiliä
yrttejä maun mukaan
suolaa
0,5 sitruunan mehu

* Paista pieneksi pilkotut porkkanat, sipuli ja paprikat curryn ja paprikajauheen kanssa.
* Keitä linssit erillisessä pienessä kattilassa ja lisää joukkoon.
* Lisää muut jutut ja kiehauta.

Kuvaamisen jälkeen ripottelimme päälle vielä sinihomejuustoa, hups. Mutta se toi täydellisen loppusilauksen ruokaan.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...