keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Itse tehty Müsli

En ole koskaan tykännyt myslistä, mutta ajattelin, että kun teen sitä itse, niin tykkään. Kyllä tästä tulikin tosi hyvää, mutta jostain syystä minulle tuottaa vaikeuksia syödä pienikin lautasellinen mysliä. Ruokalusikallisen verran kyllä maistuu. Myslistä tykkääville tämä on kyllä ehdotonta herkkua, itse tehdessään kun voi laittaa niin paljon hedelmiä ja pähkinöitä kun vaan haluaa!

Ohjeita erilaisten myslien tekemiseen löydät googlettamalla "itse tehty mysli" tai jotain muuta vastaavaa. Esimerkiksi Kemikaalicocktailin Nooran myslin ohje löytyy täältä ja Monkeyfoodin Ylimuulin erittäin pähkinäinen mysli täältä.

Minun mysliini tuli
neljän viljan hiutaleita
kaurahiutaleita
pellavansiemeniä rouhittuna
seesaminsiemeniä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl intiaanisokeria

Näitä paahdetaan uunissa noin 170 asteessa 15 min noin viiden minuutin välein käännellen. Ja paahtamisen jälkeen
luomu sultana-rusinoita
kuivattuja aprikooseja ja luumuja pieninä palasina.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...