tiistai 8. syyskuuta 2009

Näkkileipämurot

Terveisiä Ruotsista ja pahoittelut siitä, että olen unohtanut koko blogin. En ole oikeastaan kokannut mitään hirveän mielenkiintoista ja uutta, joten ette ole varsinaisesti menettäneet mitään.

Ei ollut koskaan aiemmin tullut mieleen käyttää knäckebrödiä murojen tapaan. Eräs täkäläinen tuttava kehoitti kokeilemaan, ja tykästyin! Ei maistu yhtä keinotekoiselta/sokeriselta/hötöltä kuin murot.

Näkkileipämurot (kulhollinen)

pari palaa näkkileipää
kauramaitoa
marjoja, hedelmiä

* Murskaa näkkileivät kulhoon sopivan kokoisiksi paloiksi ja sekoita kaikki haluamasi aineet.

4 kommenttia:

kte kirjoitti...

No eipä ole tullut omaankaan mieleen tällainen muro-ohje! Juuri tänään kuulin lapsen suusta muistutuksen, että mysliä pitäisi tehdä - mutta täähän on helpompi ohje :D

L kirjoitti...

kuulostaa kummalliselta, mutta aion todellakin kokeilla, sillähän se selviää, onko se syötävää vai ei!

Helmi kirjoitti...

Itse olen tykännyt murskata näkkäriä omatekoisen siemen-pähkinä-hedelmä-myslini sekaan. Varsinkin auringonkukka-Ryvita on pop!

Okriina kirjoitti...

Olen itse kokeillut myös "riisikakkumuroja" joskus, samalla periaatteella. Olivat myös ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...