lauantai 3. lokakuuta 2009

Marinoimista

Marinoidut pavut

papuja (tässä isoja valkoisia säilykepapuja)
aurinkokuivattuja tomaatteja
soijakastiketta
öljyä
(omenaviini)etikkaa
muutama pilkottu valkosipulin kynsi
basilikaa
persiljaa
suolaa
(kapriksia)

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
2. Anna marinoitua jääkaapissa jonkin aikaa, mielellään muutama tunti, joskin hyvää myös saman tien.


Marinoidut porkkanat

porkkanoita tosi ohuina viipaleina
(omenaviini)etikkaa
pieni liraus soijakastiketta

1. Sekoita kaikki keskenään ja anna marinoitua. Sekoita välillä, jotta kaikki porkkanat saavat makua. Antaa hyvän maun kitkerille, ikävän makuisille porkkanoille.

Kuvassa marinoidut porkkanat ja pavut ovat saaneet kyytipojakseen tavallista salaattia (salaattia, tomaattia, päärynää, purjoa ym.) ja avokadolohkon.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...