perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kalasimulaatio


"SAVUSTETTU KALA"

1 pkt kylmäsavutofua (tai maustamatonta tofua + 2 tl soijakastiketta, 2 tl savuaromia ja hieman suolaa)
4 kpl nori-merilevälevyjä
(suolaa)

Leikkaa tofu pituussuunnassa neljään osaan ja nämä osat vielä puoliksi, siten että saat lopuksi kahdeksan pitkulaista tofupalasta. Laita kaksi pitkulaa norilevylle toiseen päätyyn. Lisää halutessasi hieman suolaa tofun päälle. Rullaa merilevää (bambumatolla) yksi kierros tofun ympärille ja sivele sormilla sitten loppuosa merilevästä märäksi ja rullaa loppuun.

Herkullista oli tillillä, suolalla ja valkosipulilla höystetyn soijajugurtin, sitruunan ja perunamuusin kanssa.

TILLIKASTIKE

maustamatonta soijajugurttia
tilliä
valkosipulia
suolaa


PARSAKAALISALAATTI

tuoretta parsakaalia
kourallinen pähkinöitä
viinirypäleitä
herneenversoja
pala kurkkua
ripaus suolaa tai loraus soijakastiketta
kylmäpuristettua öljyä
(aurinkokuivattua tomaattia)

Pilko & sekoita.

2 kommenttia:

Otto Aanmaa kirjoitti...

Kalasimulaatiosi vaikuttaa erinomaiselta. Merilevä tuo meren tuoksun ja maun. Pitää kokeilla.

Olli kirjoitti...

Ja tämä on ihan erinomaista myös soijakastikkeella ja valkosipulilla marinoidulla tofulla, joka on paistettu rasvassa mukavan rapeaksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...