sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Kuminafanin papumuhennos


Pitkään teki mieli kuminaa, mutta en tiennyt, miten sitä käyttäisin. Kiitos Satulle vinkistä yhdistää se tomaattiin ja papuihin! Tämä muhennos on erittäin nopea ja yksinkertainen, ja tyydyttää täydellisesti kuminanhimon. Kuulisin mielelläni muitakin onnistuneita kuminareseptejä, sillä olen tällä hetkellä todella ihastunut kuminan makuun.


KUMINAINEN PAPUMUHENNOS

1 purkki säilykepapuja tai 1 rasiallinen pakkasesta (kuvassa käytetty pakastettuja adukipapuja)
2 pikkupurkkia tomaattipyrettä
sipuli
valkosipulia
reilusti kuminaa (muutama rkl)
vettä
suolaa ja/tai soijakastiketta

Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää loput ainekset ja anna kiehahtaa. Valmis! Nauti jonkin lisäkkeen, esim. perunan, pastan tai tattarin kera.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...