torstai 20. tammikuuta 2011

Kokonaan tuore tabouleh

Pitkästä aikaa taas ihanan raikasta raakaruokaa! Tabouleh on mielestäni yksi herkullisimmista ruokaisista salaateista, ja se tehdään yleensä bulgurista (löytyy tagin salaatit alta täältäkin, tai hakusanalla Ennätyshellepäivän tabouleh). Tässä "bulguria" on tehty kukkakaalista. Toimii!


TABOULEH

1 pieni kukkakaali
1 paprika
1/2 kurkku
persiljaa (tuoretta ruukullinen, kuivattua muutama rkl)
minttua (tuoretta ruukullinen, kuivattua muutama rkl)
(ruusu)suolaa
reilusti sitruunamehua
oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi

Raasta kukkakaali. Pilko muut ainekset pieneksi ja sekoita kukkakaalin joukkoon. Mausta ja maista, lisää mausteita tarvittaessa.

1 kommentti:

Okriina kirjoitti...

Freesi versio tabouehista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...