maanantai 24. tammikuuta 2011

Porkkanapastaa

Kuten ehkä huomaatte, meillä on taas jonkin ajan tauon jälkeen meneillään raakaruokainnostus. Jossain vaiheessa tuli vain hirveä tarve saada syödä paljon ihania tuoreita vihanneksia ja jättää viljakasvit ja soijatuotteet taas vähän vähemmälle. Olemme toki tässä samalla syöneet myös viikonloppuna tehtyä lanttukukkoa, mutta viikonloppuna oli kiva kokeilla uusia raakajuttuja ja syödä niitä pääasiassa.


PORKKANAPASTA BOLOGNESE

Pasta
2-3 porkkanaa syöjää kohden
oliiviöljyä
ruususuolaa

Vetele porkkanoista perunankuorimaveitsellä pitkiä, ohuita suikaleita. Sekoita öljy ja suola joukkoon.

Kastike
herkkusienten täytettä
+ joukkoon lisättiin vielä yksi tomaatti pieneksi pilkottuna

basilikaa
marinoituja sipuleita
(sipulisuikaleet olivat yön yli jääkaapissa rasiassa, seassa kylmäpuristettua rypsiöljyä, ruususuolaa, sokeria ja pippuria)

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...