keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Bounty-konvehteja



BOUNTY ELI KOOKOSTÄYTTEINEN RAAKASUKLAA

1 dl kookoshiutaleita
taatelisiirappia (ohje alla)
raakasuklaata (ohje alla)

Sekoita kookoshiutaleisiin taatelisiirappia sen verran, että saat pyöriteltyä pieniä palloja. Kaada suklaa muotteihin (itse käytän esim. vanhoja konvehtirasioiden muovimuotteja) ja plumpsauta pallo suklaan joukkoon. Kookospalleron ei tarvitse peittyä suklaaseen. Laita koko homma pakastimeen noin puoleksi tunniksi tai tunniksi.

Taatelisiirappi

kourallinen kuivattuja taateleita
muutama ruokalusikallinen vettä

Pilko taatelit ja laita niiden päälle sen verran vettä, että kaikki palat ovat osittain vedessä. Veden määrän kanssa on oltava tarkka, ettei siirapista tule liian vetistä. Anna liota vähintään puoli tuntia tai esim. yön yli. Soseuta taatelit liotusvetensä kanssa sauva- tai tehosekoittimella.


Raakasuklaa

3 rkl raastettua tai rouhittua kaakaovoita
1 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
3 rkl taatelisiirappia
0,5 dl raakakaakaojauhetta

Sulata rasvat vesihauteessa. Lisää kaakaojauhe ja taatelisiirappi. Halutessasi voit lisätä myös ripauksen suolaa tai macajauhetta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...