Info & yhteystiedot

Yrttipurkki on ruokablogi, joka sisältää vain vegaanisia reseptejä. Vegaanisuus tarkoittaa sitä, että resepteissä ei käytetä mitään eläinperäisiä tuotteita, kuten lihaa, maitoa tai kananmunia. Sen sijaan ahkerassa käytössä ovat erilaiset kasvikset, palkokasvit, pähkinät, soijatuotteet ja "maidonkorvikkeet".

Pyrimme välttämään myös valkoisen vehnäjauhon, valkoisen sokerin ja raffinoidun öljyn käyttöä. Blogi on perustettu maaliskuussa 2008. Resepteissä näkyy luonnollisesti myös henkilökohtaiset kiinnostuksenkohteet, kuten esimerkiksi innostus raakaruokaan tai gluteenittomaan ruokavalioon.

Blogin ideana on jakaa herkullisia reseptejä sekä osoittaa, että kasvisruoka on paitsi herkullista, myös hauskaa ja monipuolista.

 Reseptit ovat hyviksi kokemiamme ja omia makunystyröitämme miellyttäviä, ja ne ovat joko keittokirjoista tai muista blogeista bongattuja tai itse kehittelemiämme. Raaka-aineiden määrät ovat hyvin summittaisia joissain ohjeissa erityisesti maustamisen suhteen, joten reseptien mukaan kokkaavia kehotetaan kuulostelemaan omaa makuaistiaan tai tarvittaessa ottamaan yhteyttä bloggaajiin tarkemman määritelmän saamiseksi.

Suurimman osan blogimerkinnöistä kirjoittaa Annika, joka on 25-vuotias opiskelija. Keittiön puolella ahkerasti häärii myös avopuoliso Olli. Molemmat ovat olleet vegaaneja vuodesta 2005. Keittiömme fyysinen sijainti on bloggaamisen aikana kulkenut Joensuusta Helsingin kautta nykyiseen olinpaikkaan Tampereelle.


Ethän käytä kuvia ilman lupaa. Luvan saa kysymällä ja ilmoittamalla kohteen, jossa niitä käyttää.Yhteyden saa kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen annikettu (at) gmail.com tai jättämällä kommentin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...